Samenstelling en prijs van het pakket

verhuiscadeau

Het verborgen geschenk bestaat uit vier artikelen

- een loden bouwoffer met de afbeelding van zes symbolen, doorsnede 8 cm

- een loden verwijzer inclusief bevestiging, doorsnede 2 cm, 1,5cm hoog

- een uitleg van de symbolen, tevens certificaat van echtheid (exclusief lijst)

- een miniatuur bouwoffermuntje als geluksmuntje voor in uw portemonnee

De totaalprijs van dit pakket is € 125,00 incl. 4 regels graveren, inclusief 21% BTW, exclusief verzending.

Meer regels zou in principe kunnen, maar er passen niet meer dan 7 regels in totaal op de achterzijde. De kosten voor de extra graveerwerkzaamheden zijn € 5,00 per regel. Indien u wenst, kunt u ook één of meerdere geluksmuntjes bijbestellen. Deze muntjes zijn €. 4,00 per stuk.

Goudkleurige geschenkverpakkingen worden meegeleverd en de uitleg van de symbolen wordt extra in een stevige transparante hoes verpakt.

De verzendkosten zijn €. 7,00 binnen Nederland, Naar België zijn de verzendkosten € 13,00. Het pakket wordt in een stevige kartonnen boekverpakking via Track and Trace verzonden. U krijgt het nummer na verzending toegestuurd, zodat u zelf het pakket kan volgen.

Het is ook mogelijk om stenen ( in geval van nieuwbouw ) aan te leveren zodat wij voor u een uitholling kunnen infrezen. Voor de zekerheid is het prettig om dan 3 stenen aan te leveren, dan zorgen wij ervoor dat alledrie de stenen een uitholling krijgen op verschillende dieptes i.v.m. de voegen. De kosten voor het infrezen van 3 stenen zijn €. 20,00 incl BTW totaal. De stenen worden dan gelijk met het pakket verzonden, de verzendkosten blijven gelijk.

Indien u een andere samenstelling van het pakket wil of u zou graag willen dat de uitleg in een lijst met of zonder passepartout geleverd wordt, is dat uiteraard mogelijk. Na een e-mail neemt Dorien zo snel mogelijk contact met u op, maar u kunt ook altijd bellen.

Het verborgen geschenk bestaat uit vier artikelen

- een loden bouwoffer met de afbeelding van zes symbolen, doorsnede 8 cm

- een loden verwijzer inclusief bevestiging, doorsnede 2 cm, 1,5cm hoog

- een uitleg van de symbolen, tevens certificaat van echtheid (exclusief lijst)

- een miniatuur bouwoffermuntje als geluksmuntje voor in uw portomonnee

De totaalprijs van dit pakket is € 75,00 incl. 2 regels graveren, excl. verzending.

Het bouwoffer kan aan de achterzijde gegraveerd worden. Het lood wordt in een mal gegoten en de voorzijde, uitgezonderd de symbolen, is glad. De achterkant, waarin de namen gegraveerd worden, kan enigszins oneffen zijn, omdat het lood van vloeibaar naar vast gaat en dit iedere keer anders eruit ziet. De namen en de afbeeldingen zullen echter niet slijten. Er zijn loden bouwoffers met graveringen bekend die vóór 1500 na Chr. ingemetseld of begraven waren.

U kunt in het volgende hoofdstuk diverse voorbeelden zien van graveringen. De prijs voor 1 gegraveerde regel met maximaal 20 tekens ( inclusief spaties) is € 5,00 De verzendkosten zijn   €. 5,00. U hoeft niet thuis te blijven, want het pakket kan door de brievenbus. Het pakket wordt in een stevige kartonnen boekverpakking verzonden. Een goudkleurige geschenkverpakking wordt meegeleverd en de uitleg van de symbolen wordt in een stevige transparante hoes verpakt. Indien u een andere samenstelling van het pakket wil of u zou graag willen dat de uitleg in een lijst met of zonder passepartout geleverd wordt, is dat uiteraard mogelijk. Na een e-mail neemt Dorien zo snel mogelijk contact met u op, maar u kunt ook altijd bellen.